Wszystkie najważniejsze funkcje pozostają bezpłatne. Premium dodaje wygody. Bezpieczna płatność kartą lub PayPal, wybierasz sam·a. Anulowanie w 1 kliknięciu.
Mad2Moi to jedna z niewielu aplikacji, w których najważniejsze funkcje są bezpłatne.
FunkcjaBezpłatnePremium
Nielimitowane polubienia —
Zobacz, kto Cię polubił —
Zaawansowane filtry (wiek, odległość, wzrost…) —
Tryb incognito —
Priorytetowe wiadomości —
Boost 1×/miesiąc (góra listy przez 30 min) —
Profil do przesuwania
Dopasowania + nielimitowany czat
Moderacja z weryfikacją przez człowieka + ochrona przed oszustwami
Spotkania i wydarzenia na żywo
Karta · PayPal
Wybierasz sposób płatności: karta lub PayPal (konto PayPal, karta lub Google Pay). Żadne dane karty nie są przechowywane przez Mad2Moi.
Bez zobowiązań
Anulowanie w 1 kliknięciu z aplikacji lub Twojego panelu płatności. Brak ukrytych opłat.
Hosting w Europie
Zgodność z RODO. Wyłącznie europejskie dane.
Pytania
FAQ dotyczące płatności
Jak działa płatność?
W momencie płatności wybierasz: kartę lub PayPal. Oba kanały są bezpieczne i żaden numer karty nie jest przechowywany przez Mad2Moi.
Czy mogę anulować w dowolnym momencie?
Tak, w 1 kliknięciu. W aplikacji (Profil → Premium → Zarządzaj subskrypcją) otwierasz swój panel zarządzania zależny od metody płatności i anulujesz. Dostęp Premium trwa do końca opłaconego okresu.
Czy jest jakieś zobowiązanie?
Żadne. Możesz anulować w dowolnym momencie i zachowujesz Premium do końca bieżącego okresu. Plany 3- i 12-miesięczne to jednorazowe płatności, nie zobowiązanie.
Co się stanie, jeśli nie przedłużę?
Twoje konto pozostaje aktywne, po prostu bez funkcji Premium. Możesz ponownie zaktualizować w dowolnym momencie.
Czy Mad2Moi jest bezpłatne bez Premium?
Rejestracja, profil, polubienia, dopasowania i rozmowy z Twoimi dopasowaniami nic nie kosztują. Dla kont zarejestrowanych jako kobiece dostęp jest pełny i bezpłatny, bez terminu. Premium jest potrzebne, aby napisać do kogoś bez dopasowania, oraz do funkcji wygody.
Czy moje dane są bezpieczne?
Mad2Moi jest hostowane w Europie i zgodne z RODO. Geolokalizacja jest rozmyta, Twoje zdjęcie przechodzi moderację z weryfikacją przez człowieka, a Ty możesz natychmiast eksportować lub usunąć swoje dane.
Gotow·y na Premium?
Zacznij w 2 minuty. Możesz anulować w dowolnym momencie.